Epilaattori vertailu | Paras epilaattori 2020

paras epilaattori

Epilointi on kenties yksi eniten väärin ymmäretyistä metodeista mitä tulee karvanpoistoon – monet unohtavat sen kokonaan siihen liittyvien myyttien takia. 

Mitä epilointi on?

Epilointi on karvanpoistomenetelmä, jossa kukin karva poistetaan juurineen. Menetelmä on samantyyppinen kuin vahaus, mutta epilointi ei vedä ihoasi. Lisäksi parhaat epilaattorit saavat kiinni pikkuruisista karvoista, joten sinun ei tarvitse kärsiä vahauksen välissä olevista kiusallisista välimalleista.

Sattuuko epilointi?

Epiloidessa vedät montaa karvaa ylöspäin yhtä aikaa juurista, joten riippuen kipukynnyksestäsi, se voi tuntua hieman epämukavalta. Lisäksi joka kerran  jälkeen, kipu vähenee asteittain. Suositellaankin, että epilointi tehdään lämpimän veden äärellä mukavuuden maksimoimiseksi.

Kuinka kauan epilointi kestää?

Oikein ja säännöllisesti suoritettuna epilointi tarjoaa pitkäkestoisen karvojenpoiston, jopa neljäksi viikoksi.

Mitkä hyödyt?

Lukuunottamatta itsestäänselvyyttä – eli sileitä jalkoja – on myös paljon muita hyötyjä. Jos olet altis sheivauksesta syntyvälle ihottumalle, niin epilaattori on ystäväsi. Toiseksi, epilointi on paljon kustannustehokkaampaa kuin esimerkiksi vahaus. Toki parhaat epilaattorit maksavat hieman enemmän, mutta ei kestä kauankaan kun se on maksanut itsensä takaisin.

Tuotevertailut

Testivoittaja – Braun Silk-Épil 9 Epilaattori

partakone testivoittaja
N

Märkä & Kuiva -malli

N

Helppokäyttöinen

N

Estää liiallisen painamisen

N

13 lisäosaa

Vuoden 2020 paras epilaattori ja testivoittaja on Braun Silk-épil 9 SkinSpa Sensosmart – joka valikoitui vertailussamme parhaaksi.

Tämä epilaattori poistaa entistä enemmän ja jopa neljä kertaa lyhyempiä ihokarvoja kuin vaha. Voit siis sanoa hyvästi kauneushoitolakäynneille. 

Epilaattori on helppokäyttöinen ja se on suunniteltu minimoimaan ihoon kohdistuva rasitus. Jos käsittelet epilaattoria väärin, laitteeseen syttyy punainen valo, joka ilmoittaa sinulle, että käsittelyä pitää muuttaa.

Märkä & kuiva -malli mahdollistaa epilaattorin käytön suihkussa, mikä onkin hyvä asia, koska epilointi suositellaan tekemään lämpimän veden ääressä.

Braun Silk-Epil kokemuksia

 Ensimmäistä kertaa epilointi sujuu vaivattomasti, on nopeaa, kivutonta ja suorastaan miellyttävää. Olen todella tyytyväinen ostokseeni.” – nainen, 45-54v

2. Philips Satinelle BRE630 Märkä & Kuiva Epilaattori

philips epilaattori
N

Lamppu

N

Kostealle ja kuivalle iholle

N

Hierontatoiminto

N

32 pinsettiä

Philipsin Satinelle Advanced epilaattorissa on sulavalinjainen s-mallinen kahva, josta saa hyvän ja tukevan otteen. Epilaattori on kevyt ja kahvan muotoilun ansiosta todella helppokäyttöinen. Tyyli on klassinen ja elegantti. 

Epilaattorin alapäässä on patterin kuva, josta pystyt katsomaan latauksen tilan. Kun laturi on yhdistetty, valo vilkkuu muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen se pysähtyy ja palaa latauksen ajan. Latausaika on 1.5 tuntia. Valo vilkkuu punaisena kun akku on lähes tyhjä.

Epilaattoria käyttäessä oli pieniä ongelmia pikkuruisten karvojen poistossa, joten ne joutui epiloida useampaan kertaan, mutta paksummat karvat irtosivat helposti.

Voit käyttää tätä mallia myös naamakarvojen epilointiin. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että kyseessä on hyvä epilaattori, mutta jos ihokarvasi ovat yhtään paksumpia, niin kallistuisin Braunin Silk-Epil epilaattoriin ennemmin.

Budjettivalinta – Remington EP7300

ilmankostutin
N

Hierontatoiminto

N

40 pinsettiä

N

Poistaa lyhyemmätkin ihokarvat

N

Kolme lisäosaa

Remingtonin Smooth & Silky epilaattori on hyvä valinta, jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa. 

Tässä 3-in-1 epilaattorissa on 40 pinsettiä, jotka poistavat lyhyemmätkin ihokarvat helposti ja kivuttomasti.

Pesu ja huoltaminen on helppoa irroitettavan ajopään ansiosta. 

Mitä ottaa huomioon epilaattoria ostaessa?

Parhaan epilaattorin valinnassa pitää ottaa huomioon omat tarpeet. Jokainen epilaattori tulee eri ominaisuuksilla ja lisäosilla jotka ovat suunniteltu eri ihmisille. Joitain malleja voidaan käyttää vedessä ja ilman johtoa.

Märkä- vai kuiva -malli?

Vaikka jotkut sanovat, että epilointi olisi hyvä suorittaa kuivana, niin lämmin vesi voi auttaa lievittämään epämukavuuden tunnetta. Nykyisiä malleja voidaankin käyttää suihkussa ja veden alla. Braun, Panasonic ja Remington kaikki valmistavat märkä & kuiva -malleja. Tyypillisesti nämä mallit maksavat enemmän, kuin vastaavat kuiva -mallit.

Koska tämä tekee epiloinnista huomattavasti miellyttävämmän kokemuksen, suosittelemmekin valitsemaan vedessä toimivan mallin.

Kivun määrä

Epilaattorit voivat tuntua epämukavilta, riippuen omasta kipukynnyksestäsi. Jotkut valmistajat väittävät, että he ovat suunnitelleet erikois lisäosia, jotka lievittäisivät kipua. Yleensä nämä mallit sisältävät erillisen hierovan pääosan. Meidän mielestä nämä lisäosat eivät vaikuttaneet tuovan paljon eroa. Ainoa asia jonka huomasimme oli se, että niiden kanssa koneet nyppivät vähemmän karvaa, eli hidastivat prosessia. 

Vartalon alueet joihin haluat käyttää sitä

Useimmat naiset käyttävät epilaattoria pääsääntöisesti jalkoihinsa. Kuitenkin, jos haluat käyttää sitä myös muihin alueille, niin suosittelemme valitsemaan epilaattorin jossa on useita eri lisäosia. 

Emme suosittele käyttämään tavallista epilaattoria naamaan, koska se voi olla liian tehokas naaman herkälle iholle, vaikka siinä olisikin lisäosa.

Jos haluat epiloida naamaa, niin suosittelemme katsomaan täysin naamalle suunnitellun mallin.

Hinta 

Testimme epilaattorit olivat 30-150€ hintaluokassa. Vaikka kalliimpi hinta ei välttämättä tarkoita parempaa suorituskykyä, niin mitä enemmän toimintoja tai lisäosia haluat, niin sitä enemmän se tulee maksamaan.