Neljä keittiötarviketta jotka täytyy löytyä keittiöstä

Keittiö on paikka jossa vietät luultavasti paljon aikaa. Aina popkornin valmistamisesta uusien tv-sarjojen katseluun ja lounaan valmistamiseen lapsillesi aikaisin aamulla, keittiö on paikka jossa vietät monta työtuntia.

Joten on hyvä myös miettiä, miten voisit kehittää keittiötäsi. Ideana on, että keittiö näyttäisi upealta ja säästäisi myös paljon aikaa. Lue lisää keittiön varustamisesta.

Mikä on hyvä budjetti sijoittaa keittiön muutokseen?

 

Vastaus tähän kysymykseen riippuu monesta asiasta. Kuinka paljon olet käyttänyt jo rahaa keittiöösi? Onko sinulla tarpeeksi keittiötarvikkeita? Ostatko vain premium-merkkejä? Lista jatkuu ja jatkuu. Hyvä sääntö kuitenkin on ostaa asioita, joilla on paljon käyttöä. Ei ole järkeä sijoittaa 100€ leivänpaahtimeen, jos olet taloudessasi ainut henkilö, joka syö paahtoleipää.

Mihin keittiötarvikkeisiin kannattaa käyttää rahaa?

 

mehustin

1. Monitoimikoneet

Monitoimikoneet ovat loistava lisä jokaiseen keittiöön. Näillä koneilla voit pilkkoa, silputa, viipaloida, jauhaa ja vaahdottaa. Säästät rahaa sijoittamalla hyvään monitoimikoneeseen.

Katso parhaat tarjoukset monitoimikoneista.

2. Mehustin

Mehustimen ehdottaminen saattaa kuulostaa tarpeettomalta, mutta yllättyisit jos tietäisit miten moni jättää välistä sen käytön. Mehustimen avulla valmistat terveellisempiä mehuja ja vältät tarpeettomia juomia.

Katso parhaat mehustin tarjoukset.

3. Wokkipannu

Wokkipannun avulla pystyt tehdä todella monta asiaa, kuten keittoa, paistaa riisiä, kuumentaa vihanneksia ja paljon muuta.

Suosittelen lukemaan oppaamme wokkipannun valinnasta.

4. Ilmatiiviit säilytysrasiat

Nämä ovat tärkeimmät tarvikkeet keittiöön omasta mielestäni. Niiden avulla säilytät ruoat täydellisesti, jotta ne pysyvät tuoreena ja säilyvät myös pidempään.

Itse olen suosinut Kitchentimen säilytysrasioita.

Vinkkejä

Aloita heittämällä pois kaikki turhat tarvikkeet, mitä et käytä. Hyvä nyrkkisääntö on miettiä, montako kertaa olet käyttänyt sitä kuluneen vuoden aikana.

Osta keittiötarvikkeita joille sinulla on käyttöä. Jos asut yksin ja tykkäät tehdä voileipiä aamupalaksi, niin kannattaa sijoittaa hyvään leivänpaahtimeen. Ei ole järkeä ostaa wokkipannua sen takia, että sillä voi tehdä niin monta asiaa, jos et tee niistä asioista oikeasti mitään.

Älä osta halpoja tuotteita, mutta älä myöskään käytä liikaa rahaa, vaan suosi hyvää hinta-laatusuhdetta.

Hyvän ulkonäön lisäksi myös laadulla on väliä. Voi olla, että käytät jotain näistä tuotteista joka päivä, joten kannattaa myös sijoittaa laadukkaaseen tuotteeseen.